Lääkärijuttua ja reenihommia

Pikkusen meinaa olla aikaa viime kerrasta! Olisin viikolla mikähän päivä se oli kirjoittanukin jotain mutta en oikeasti muistanu osoitetta miten tänne tullaan. Kyllä mua nauratti että siinä se on melkoinen bloggari kun ei omaan blogiinsa muista osoitetta, hah!

Meillähän oli sitten oksennustauti koko porukassa ja siinä meni toissa viikonloppua ja tätä viikkoa aika huolella. Ensin näytti että vältyn koko taudilta mutta höh, niinhän sitä minäkin yhden yön vietin vessanpöntön ja ämpärin välissä. Hyi saakeli, sitä en toivo kellekään että vastaavan taudin sais. Siinäpä meni kuluva viikko sitten itseä ja lapsia parannellessa.

Toissa viikolla jäi reenihommatkin aika vähiin kun tein tosissaan esseetä ja referaattia kouluun. Siinä oli palautuspäivä 9.12 mutta kun oltiin sovittu perjantaille kavereiden kanssa Oulun reissua ja sitten lauantaina oli pikkujoulut täällä kotikylällä niin piti sitten paahtaa tosissaan koko viikko. En tiedä mikä siinä on niin hankalaa kun tietää että pitää aloittaa ja silti se ei vaan etene ei millään. Toivottavasti kirjoittaminen notkistuu ettei ole samanlaista tuskailua ens kevääseen saakka. Oon tosiaan aatellut että suoritan kaikki kurssit kevääseen mennessä vaikka aikaa olis ens vuoden loppuun. Lähinnä siksi että on sitten se ovi auki että menis tiedekuntaan jatkamaan vaikken vielä edes tiedä miten se näin työn ohessa olis mahdollista. Opintovapaa ei oikein houkuta kun tienesti on niin surkea eikä opiskeleminen tietenkään takaa mitään aarretta sateenkaaren päässä.. Mutta onpahan vaihtoehto olemassa kuitenkin, eihän noista töistäkään tiedä milloin ne loppuu. Yhtä YT:tä vuoronsa perään.

Viimeksi taisin mainita siitä kun lähtee hiuksia aivan hulluna ja lähtee edelleen. Kävin lääkärissä muissa asioissa ja mainitsin siinä sivussa että lähtee tosi paljon hiuksia mutta se meinas ettei oo mitään sen kummoisempaa. Jotain lappusia tulosteli mukaan. Mutta sitten taas valittelin kun ei oikein uni tahdo tulla illalla ja yöllä herää eikä tule uni niin siitä kiinnostui enemmän. Kerroin oman epäilykseni siitä että kun dieetti loppui ja aloin syömään normaalisti, paino nousi jotain vajaat 10 kg niin jos elimistö ei vaan kertakaikkiaan pysy perässä mitä tapahtuu. No sehän heti kun kuuli sanan fitness määräsi mut kilpirauhaskokeeseen. Toisena epäili stressiä, mitä myönnettäkööt on ollu ilmassa jonkin verran. Kävin verikokeessa eikä siinä mitään ollu, ihan viitearvoissa oli kaikki lukemat enkä itsekään nyt ensimmäisenä sellasta tuomiota ollu antamassa. Mutta se stressi varmasti vaikuttaa uneen ja hiusten lähtöön. Jospa nyt joulun aikaan sais levähtää ja olla vaan niin sais ladattua akkuja kunnolla.

Salihommat on olleet vähän vähemmällä muutaman viikon, molemmilla viime ja tällä viikolla en oo käyny kuin kerran mikä on kerrassaan ennenkuulumatonta. Sain synttärilahjaksi kivat remelit Hra R:ltä ja ne on kyllä tosi jees :)

Hanskat näyttää valtavilta mutta ihan pientä S-kokoa ovat, ei mulla siis mikään miehen käsi ole!
Tänään kävinkin kokeilemassa noita ja oikein näppärät ja varsinki nuo koukut on hyvät vetoliikkeissä kun monesti tuppaa loppumaan sormet kesken. On mulla normaalit vetoremmitkin mutta ovat sellaset turhan jäykät ja paksut niin ei ole tullu käytettyä. Vyökin mulla odottelee kaapissa mutta en ole sitä käyttäny vielä ollenkaan. Jotenkin en tiedä huijaanko itteäni mutta ajattelen että tulis sitä keskivartalon hallintaa enemmän jos mennään au naturel. Mene ja tiedä..

Ens viikko menee toivottavasti normaaleissa merkeissä ja salihommat on päällimmäisenä mielessä. Kunnon ehjä viikko näin ennen joulutaukoa olis tosi hyvä. Sitten joulun jälkeen viikonloppuna voi taas jatkaa.

1 kommentti:

  1. Hei tääl yks uus lukija ilmoittautuu! Itekkun yritän opetella jonkinlaisen reeniblogin pitoon, niin rupesin selailee näitä muitten blogeja. Tsemppii sulle!

    VastaaPoista