Hannekaisa ja jeevelin kipeä perä

Niin sitä minäkin vetäisin sen päiväiset peppureenit että!
Eilen tuli yhtäkkiä pari muuttujaa lasten rientojen kanssa ja mun salirreissusta uhkasi tulla kovin tynkä. Kiivaan ja kallellaan kanttasin salille ja ajattelin siinä että teen mitä kerkiän ja sillä hyvä. Ehkä pikkusen laiskottikin eikä ollut se äkäisin reenifiilis.

Siinä sitten aloittelin pikkulämmittelyjen jälkeen askelkyykyillä korokkeelle käsipainojen kans. Vaikka tein ekaa sarjaa pienempien painojen kanssa hoksin että nyt on tuntuma viimosen päälle eikä tartte ottaa painoja raskaimmasta päästä että tuntuu. Jatkoin yhden jalan prässillä, kyykyllä taljassa penkille, reiden ojennuksia ja koukistuksia istuen ja maaten. Siinä sitten ajattelin että teen vielä smithissä kyykkyä jalat liki yhdessä mutta siihenpä se sitten jäi, ajatukseksi. Menin alas ja siinäpä kävikin niin että menikin pohjaan asti ja sieltä ei mihinkään. Sinne alas se tanko jäi, onneksi oli kiinnikkeitä jäljellä että saatoin kääntää tangon kiinni ja pääsin nätisti välistä pois. Onneksi ei käynyt kummemmin, pikkusen meinasi naurattaa vaan. Että siinä se muka riskinä alkaa tekemään ja eka toistosta jää konkeloon. Noh, sattuuhan sitä.. Eihän tollaset tietenkään sinänsä mitään naurunasioita ole, vahinkohan voi tulla eikä ne ole missään nimessä leikkiä. Mutta toisaalta taas pitää olla kykyä hymyillä itselle, varsinkin sillon ku on oikeasti siihen sopiva aihe.

Enpähän siihen smithin alle konkeloon jäämiseen lannistunut vaan otin vielä muutaman sarjan suorin jaloin maastavetoa ja hyviä huomenia. Ja tulipahan hyvä mieli reenistä ja siitä että ehdin tekemään hyvän reenin pikkasen vajaaseen tuntiin. Tauot oli melko lyhyitä ja sitä pitää kokeilla jatkossakin. Tuleepahan erilaista ärsykettä. Tiedä onko siinä mitään sen fiinimpää teoriaa taustalla, tuntuupahan erilaiselta ja se riittää mulle.

Nyt sitten kävelemään lähteminen on vaikeaa ja käy kipeää. Kivut alkoi heti aamusta ja on pahentuneet päivän mittaan. Tänään pidettiin välipäivä ja huomenna mennään taas ja on olkapäiden vuoro. Tuumailin tuossa että kyllä täytyy olla jollakin tapaa hullu, pöhlö tai molempia kun näistä kivuista nauttii. Mulle se on tunne siitä että salilla käytetty aika ei ole menny haaskioon vaan reeni on mennyt sinne minne pitääkin. Eli sen mukaan mulla on tosi kipeät olkapäät ylihuomenna :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti