Syyslomaa, sairastelua ja salihommien aloittelua

Joo ei aivan menny syysloman ajankäyttö siten kuten suunnittelin..
Lauantaina lähdettiin anopin kustantamalle risteilyreissulle (Tku-Tukholma-Tku) ja siitä toipuessa meni todella kauan. Oon toki risteilyllä käyny nuorena tyttönä sen sata ja tuhat kertaa että siinä mielessä oli tuttua juttua.
Suurin osa risteilyajasta tais mennä tuolla ravintolassa buffetpöydän antimia maistellessa. Hyi saakeli että söin paljon ja mitä sattuu. Ja olihan mulla maha yks iso pallo ja loppuviimein se kostautuikin kun varpuset päätti lentää heti suuressa parvessa  väljemmille vesille. Yääääääk.

Mutta se että oltiin koko perheellä junassa ensin koko päivä ja sen päälle laivaan niin oltiin kyllä melkoisen väsyneitä koko porukka. Sitten kun yö meni laivan ääniä kuunnellessa niin oli se sunnuntaipäivä melkoisen tökkyräinen. Siitä sitten illalla yöjunaan ja eihän siinä nukkumisesta tullu yhtikäs mitään. Olisinko ehkä se pari tuntia saanu unta. Kamala pakastin se hytti ensinnäkin ja sitten se kieppuminen, ei mun juttu ollenkaan.. Aattelin että onkohan jossain Linnanmaan huvipuistolaitteessa samanlainen meininki.. Huh. Oltiin maanantaina aamusella ennen seitsemää määränpäässä ja siitä kurvattiin kotiin niin kello oli puoli kahdeksan. Pitkälle päivää tuntui että kiepuin edelleen junassa. Tasapainoaisti oli auttamatta ihan päälaellaan. Koitin löytää loppujen lopuksi tolkkua suorassa olemiseen koko maanantain. On ne nuo hytit vimosen päälle kompakteja ja tilaa nimimaalisesti.. Oli tosi mahtava nukkua Hra R:n kanssa samassa sängyssä kun en ilennyt mennä yläsänkyyn enkä oikeastaan nukkua yksinkään..
Tiistaina sitten taas oltiin kurkkukivun vallassa. Olin tosi kipeänä ja ajattelin että paskat minä itseäni väkisellä salille raahaan kun parempi olis pötkötellä ja toipua rauhassa. Tiistai meni siis lääkitessä inkivääriä, C-vitamiinia ja monivitamiineja. Teetä meni kuppitolkulla ja päivä meni vötkistellessä. Ja eipä menny haaskioon se. Keskiviikkona oli heti paljon parempi olla.Keskiviikkona hypättiin koko perhe autoon ja lähdettiin ostoksille Ouluun. Siellä vietettiin koko päivä ja oltiinpa niin hurjia että pakattiin salikamppeet mukaan että pysähdytään paluumatkalla salilla. Ja niinhän me tehtiin vaikka menikin tosi myöhään. Nauroin siinä reenikavereille että ihan ku ensimmäistä kertaa olis salille tullu ku ei oikein lähteny käyntiin, hanskat jäi pukkariin ja vesipullo laukkuun. Ohjelmakaan ei tullu ulkomuistista vaan piti lappua tavata melkolailla.

Mutta tosi kivalta tuntui se vähäinen mitä kerkesin tehdä kun Hra R tuli kovin kipeäksi ja lähdettiin kesken kaiken kotiin. Hällä nousikin kuume siinä samoin tein reenin päälle niin hyvä veto olikin lähteä kotiin. Keuhkoputkentulehdus oli diagnoosina kun kävi lääkärissä tänään että sillekin tuli lepoa useampi päivä.

Tänään sitten oli remonttipäivä! Kävin ostamassa yhteen keittiön seinään tapettirullan ja kaipa jossain häksläyksessä laskin menekin aivan miten sattuu ja pitänee huomenna käydä hakemassa vielä yksi rulla lisää. Tapetoin huomenna sen seinän valmiiksi niin onpahan sekin tehty. Huomenna menen vielä hierojalle niin sinänsä parempi jättää tämä päivä salihommista väliin. Josko sitten sunnuntaina seuraavan kerran.

On todella vapauttavaa olla vapaalla. Eli siis mennä ja tulla ihan miten lystään urheilurintamalla. Ei ole enää suurempia morkkiksia siitä etten ole salilla käyny, ehkä on tervettä hyväksyä se että kolmisen viikkoa vapaata vuoteen ei tee pahaa kellekään eikä se kunto siinä kolmessa viikossa mene täysin hukkaan. Mutta kuitenkin salille tekee mieli mennä ja reeni tuntuu hyvältä niin se on pääasia :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti