Treenimusiikki, merisää vai Mötorhead?

Pikkusen alkaa tässä elämä voittamaan, en tiedä mikä syysmasennus vai mikä muhun iski kun oli niin kovin vetämätön olo useamman päivän. Tosiaan jäi tännekin kirjoittelematta kun ajattelin että mitäpä tuota vaan valittaa ja natisee ja turhasta vielä. Jos oikeasti on jotain konkreettista syytä valittaa niin sitten mikäpä siinä.

Mutta itse asiaan!

Meillä salilla on tosiaan tapana että kuunnellaan jotain musiikkia porukalla. Siellä on vain yhdet stereot ja se joka on ensimmäisenä tullut määrää musiikin. Toisten ei sitten auta muu kuin tukkia korvakuulokkeita korviin, kuunnella mitä tarjolla tai vaihtoehtoisesti nöyrästi ehdottaa josko passais joku muu. Silloin tällöin salille mennessä kuulee melko erikoisia valintoja. Kerrattain siellä kuunneltiin liekö Pookia ja siellä tuli merisää. Ei ihan mun ykkösvalinta reenimusiikiksi tai miksi tuota pitäis yleensäkään sanoa. Joskus jossain kiperässä liigapaikassa on kuunneltu jääkiekon SM-liigan Kärppäpelin selostusta. Ei sekään kovin korkealla mun listalla.. Yleisin mitä siellä kuunnellaan on Radio Rock, mikä sopii vallan mainiosti mutta joskus sekin tökkii, jos sattuu olemaan niitä Klaus Fleimingin erikoisiltoja, niissä on aika karuja valintoja.


Salilla on sellainen wanhan kansan CD-karuselli, boksi, tms mihin mahtuu hulluna levyjä. Sisältö on siltä hetkeltä kun kapistus on hankittu eli vuosituhannen vaihteen aiemmalta puolelta. On siellä kaikkia nostalgisia teknorenkutuksia mitä joskus on hupaisakin kuunnella ja muistella vanhoja mutta ehkei nyt reenimusiikiksi mulle se paras. Joku Rammstein ja Megadeth on hukkunut sinne boksiin ja niitä mielelläänkin kuuntelis mutta kun ne on kuunneltu jo puhki niin ei oikein se tökkiminen innosta.



Hiljattain joku reenari osti sinne johdon mihin voi kytkeä puhelimen tai MP3-soittimen. Olin aivan että hallelujaa, ollaan siirrytty nykypäivään ja teknologian aallonharjalle! Kun tosiaan suurimman osan reeniajasta mitä salilla vietän olen yksin tai Hra R:n kanssa niin voin valita musiikin omasta soittimesta. Mulla on nyt iPodissa Five Finger Death Punchin uusin Wrong Side of Heaven - Righteous Side of Hell. Oikein makeaa musiikkia reenihommiin, suosittelen! Käykääpä vaikka Youtubesta kuuntelemassa maistiaisia, kyllä on hyvä.


On siellä tämä Avenged Sevenfoldinkin uusin Hail to the King mutta en ole saanut aikaiseksi sitä kuunnella kun oon jääny tuohon Five Finger Death Punchin koukkuun niin pahasti. Dieetillä ollessa kuuntelin kokoelmaa rokkibiisejä missä oli Amorphistä, Megadethiä, Rammsteinia jne, mutta nyt jotenkin on se kuultu turhan monta kertaa korvakuulokkeissa lenkillä käydessä.

Salilla kävin viime viikolla sen neljä kertaa mikä on tavoitteena. Tällä viikolla en ole käyny vielä kertaakaan ja uhkaavasti näyttää että eka kerta menee huomiselle. Pikkusen on kuin kynsille lyöty kun ei ole päässy liikkumaan ja jotenkin selkääkin kolottaa. Eli pitäisi päästä todellakin jo liikkeelle. Mutta hyvä syy mulla on ollu eiliselle päivälle miksi en ole salilla käynyt. Minusta on tullu opiskelija! Kävin eilen töiden jälkeen Oulun Yliopistolla starttaamassa liikuntalääketieteen perusopinnot! Mutta siitä tarkemmin sitten seuraavalla kerralla :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti