Ei ihan menny putkeen..

..siis Olympiaveikkaukset bikinin osalta. Potin vei mulle vieras Ashley Kaltwasser. Ei siinä mitään, oikein kaunis nainen ja mallikas vartalo. Mutta kuitenkin ite tykkäsin Melon tyylistä ja kropasta. Se lihaksikkaampi malli on ehdottomasti mun juttu. Kyllähän Yeshira Roblesillakin on vatsapalat melko äkäseen näkyvillä mutta Melo taisi olla kireimmästä päästä.



Ehdoton pettymys oli Annan sijoitus. Olisin rankannut ylemmäs vaikkakaan top6 olisi ollut tosi kova päästä. Kunto oli ehkä aavistuksen pehmeä mutta jotenkin jostain rivien välistä olisin lukenut että Arnoldin jälkeen pehmeämpää lähdetään hakemaan. No, näin tällä kertaa.


Alanderin Katin sijoitus taisi olla 12. Eli ei ihan kärkikahinoissa hänkään. Mutta täytyy toki muistaa kummankin osalta että ensimmäiset Olympiat ja ei Ameriikan maalla vielä ole nimeä niin voipa olla että jatkossa sijoitukset paranee kunhan tunnettavuutta tulee lisää. Ja siis kerrassaan upeaa että pääsee Olympiaan, sinne ei niin vaan kukaan kävele ja työtähän se vaatii ja paljon.

Viikonlopun reenit jäi mulla väliin, mutta ahkeroin kuitenki viikolla 3 kertaa. Nyt kuitenkin jatkossa pitää olla tarkkana että tulee se 4 kertaa viikkoon, jotenkin tuntuu laiskottelulle tämä 3 kertaa. Ja toki vielä lisättynä se, että puntarin lukema se vaan kohisee ylöspäin, että jotain pitää tehdä. Mietin jo heikolla hetkellä että pitääkö mun oikeasti aloittaa aerobiset taas. Niinhän se menee jos paino nousee niin pitää miettiä kumpi on pienempi paha, rajoittaa syömistä vai aloittaa aerobiset. Ei tässä nyt vielä mistään hälyyttävästä sinänsä ole kyse, mutta kiinni pitää ottaa ettei enempäänsä enää nouse. Ei ole kiva jos housut ahistaa.

Että eipä tässä oikeastaan auta muu ku katsoa syömiset ja lisätä se neljäs reeni mukaan ja katsoa sen mukaan mitä puntari sanoo. Ja viikon lopussa ollaan viisaampia.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti