Keskiviikko ja mun kokeilevaa keittiötä, whaaat?

Tuntuu että ihan just oli maanantai mutta huomenna onkin jo torstai. Sitten on yksi työpäivä ja viikonloppu alkaa, mikäs sen mukavampaa!

Eilen piti käydä hakemassa tyttö kesken päivän koulusta kun loukkasi jalkansa välitunnilla ja olinkin välipala-aikaan kotosalla. Siinä ajattelin että nyt voisin kokeilla jotain muuta kuin kuivia riisikakkuja ja leikkelettä. Siispä nettiä porkkaamaan ja sieltä löytyikin pirtelöohje, mitä muokkaamalla tekasin itselleni seuraavanlaisen pirtelön:

-mitallinen Fastin caramel puddingia
-mustikoita
-banaani
-kookosmaitoa
-vettä

Olikohan siinä muuta.. ei tainnut. Nuo blenderissä sekaisin ja on valmista. Vähän siinä arvoin että onkohan tuotoksen tarkoitus jähmettyä puddingin hengessä ja laitoin varuilta jääkaappiin hetkeksi. Eihän se siitä mihinkään jähmettynyt, lasituoppiin ja juoden. Ihan jees oli, puddingista taisi jäädä jokunen kökkäre sekaan ja sehän ei tällaista kökkärepelkoista miellyttänyt. Muuten maku ok, ehkäpä kokeilen joskus uudelleen.
Eilisistä evästelyistä ei harmillisesti tullut otettua kuvaa :/

No kokeilevaan keittiöön vielä lisäys tältä päivältä. Siinä töistä tullessa alkoi olla jo nälkä ja evästä piti saada. Mitään edelliseltä päivältä jäänyttä ei ollut enää eli piti aloittaa evästelyt alusta. Ajattelin siinä sitten toteuttaa ajatuksen hedelmäpirtelöstä. Tinttasin blenderiin banaanin, kaksi pienen pientä omenaa, appelsiinin, puolikkaan sitruunan mehun, ananaspurkin (anteeksi minua syntistä kun laitoin purkista enkä käyttänyt tuoreananasta, hups), ja maustamatonta heraa proteiiniksi. Lorautin kookosmaitoa vielä kans että saisin sen käytetyksi pois. Blenderi tuli melko täyteen eli oikeastaan kaksi annosta tuli.

Koitin sitä juoda mutta joku siinä tökki juomapuolella. Liekö ne hedelmälihat vai mikä suussa tuntui kovin oudolta. Vaihdoinkin juomisen lusikointiin ja siten menikin näppärä tuopillinen. Oli ainakin hedelmiä melkolailla tuossa, liekö sokereiden kannalta liikaakin. Eipä minua tuollaiset niin ehtinyt siinä tekemisen huumassa mietityttää :)


Laitoin blenderin jääkaappiin ajatuksella että joisin loput myöhemmässä vaiheessa mutta en tiedä kookosmaitoko se kökkäreityi vai mikä kun pirtelön päälle tuli kova vaahto. Hmm.. ehkä säilytys olisi parempi tehdä tiiviissä astiassa. Tuossahan on nokan kohdalla pikkanen reikä.

Salihommat on aloitettu tältä viikolta. En oikein tiedä miten tässä näin kävi mutta uudesta ohjelmasta tuli jalkareeni vastaan ekaa kertaa. Oliko se nyt niin että reenasin eka viikolla kolme kertaa josta jalat jäi tekemättä ja sitten kun pakarat reenaan eri päivänä niin ne oli niin kovin kipeät seuraavalla viikolla (eli viime viikolla) ja lähdettiin reissuun niin jäi sillä varjolla tekemättä. Just se reeni mikä pitäisi tehdä! Noh, nyt sitten tein ohjelman ja on nämä jalat kyllä niin auttamattoman surkeat bambukepit että totisesti pitäisi tehdä jalkareeniä apinanraivolla aina tilaisuuden tullen.

Ohjelmassa mm. seuraavia liikkeitä:

-reiden ojennus
-jalkaprässi
-askelkyykky kävellen
-kyykky jalat liki yhdessä (mikä lie tämän virallinen nimi on..)
-reiden koukistus maaten ja istuen
-suorin jaloin maastaveto

Kyllä tuntuu että olen tehnytkin että sinänsä oikein lupaavaa päivää tiedossa huomiseksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti