Ostetaan itsekuri!

Joo ei ole menny tämä viikonloppu ruokapuolella likikään putkeen.. En tiiä mikä siinä on että duunissa menee kaikki oikein mallikkaasti mutta annahan ku tulen kotiin niin alkaa leivän himo ja nyt viikonloppuna on mopo karannu aika huolella käsistä. Yääääh.

Ootas nyt miten se perjantai menikään.. Eiku joo, niinhän se olikin. Käytiin FilmTownissa vuokraamassa leffaa ja siinähän sitten karkkitiski oli turhan houkuttelevana. Ei muuta kun muutama sata grammaa irtokarkkeja mukaan. Hupsista saakeli. Perjantain pelasti kuitenkin todella äkänen vatsalihastreeni. Siinä tuli itekseen salilla hikoiltua karkkeja ennakkoon. Onkin pitkä aika kun oon viimeksi noin huolella vatsoja tehnyt, siinä oli jos minkälaista rutistusta, staattista pitoa ja voimapyörää pallolla.

Lauantaina sitten taas syötiin perheen kanssa tortilloja, eikä muuten piisannu yks pikkunätti kasvisvoittoinen tortilla vaan jauhelihaa, pekonia ja kaiken päiväisiä dippejä ja juustokastikesörsseleitä sekaan. En tainnu syödä lauantaina karkkia kuitenkaan. Reenit jätin lauantailta väliin kun kyläiltiin kaverereilla missä ei ole taidettu käydä koko kesänä. Oli todella piristävää vaihtelua luuhata kylässä. Onneksi ei mennyt ihan liikunnatta se lauantai vaan käytiin pyöräillen yhdellä kaveriperheellä, sinne on jotakuinkin 5 km suuntaansa niin vähän edes jotain.

Tänään piti aloitella eväspuoli tortillalla, kun niitä eiliseltä jäi niin paljon. Ihan näppärä ja käytettävissä oleva tekosyy tuokin. Sitten lähdettiin pyöräilemään kylälle ja poljettiinkin melko pitkästi. Varmaan likemmäs 10 km tuli ensin salille pyöräillessä ja siitä sitten pois joku 5 km. Tein tosiaan salilla jalkareenin niin kyllä tosiaan jaloissa alkaa tuntumaan jo nyt. Oli kaikin puolin mahtava reeni, Hra R:n kanssa kokeiltiin muutamia pakkotoistoja mitä aiemmin ei oo kokeiltu ku oon ite ollu niin äkäsenä kaikkea moista vastaan. Mutta nyt tuntui oikein kivalta ja kokeillaan taatusti joskus uudelleen. Kuvassa meidän salin hitech- kyykkyboksi:



Pyöräiltiin siitä salilta pizzalle (voi jeepus!) ja mahat pitkällä sitten kaverille kaffelle ja kotiin. Kotona sitten hoksin että voi kauhia ku tekee vielä mieli suklaata ja hedelmäkarkkia ja eihän siinä sitten muuta kuin kauppaan mielihaluja toteuttamaan. Iltapala siis kuvassa alla.


Että kyllä on melkolailla siivottavaa ruokapuolessa ens viikkoa ajatellen. Liikuntapuolella taas kaikki paremmin, tosin reenejä tällä viikolla vain kolme mutta sen asian kanssa voin elää ihan jees. Mut ton ruokapuolen kans en oikein tiiä mitä sanoisin. Huoh. Tekemistä piisaa ens viikolle. Mutta toisaalta taas paino on pysyny kuosissa puolitoista viikkoa niin se kertoo että ihan oikeilla jäljillä ollaan. Käväsin lauantaina aamusella ja lukema oli 54.2 kg. Kisapainosta on siis tullut lisää viitisen kiloa mikä on ihan hyvä. Tietty välillä tulee tuntemuksia että pitäisi olla vähemmän ja likempänä 50 kg:a mutta jos se nyt tässä pysyy niin ok. Enempää ei ainakaan laardina auta tulla. Että tarkkana tässä pitää olla ettei karkaa mopo käsistä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti