Olympiaveikkauksia


 Tänä viikonloppunahan se suuri ja mahtava kauden kohokohta on käsillä eli Mr. Olympia ja sen kylkipuolessa bikini, figure, fitness, ms olympia. Eniten taitaa olla katsojia tuolla Mr. Olympialla mutta itseäni kiinnostaa nämä naisten jutut ja nimenomaan bikini ja figure. Ja tottakai näin suomalaisena pitääkin kun onhan siellä omat kisaajat mukana, Kati Alander figuressa ja Virmajoen Anna bikinissä.

Nyt kun moni tuttu nimi on pois pelistä niin bikinissa voi tapahtua paljon. En kuitenkaan usko että Nathalia Melon ja India Paulinon edelle kiilaa kukaan vaikka kuinka haluaisin Annan pärjäävän. Melo on kyllä kerrassaan upea ja just sitä mitä itse aattelen bikinin olevan. Meillä täällä on vielä paljon matkaa että olis line upissa tollasia ilmestyksiä. India Paulino ei koskaan oo miellyttäny mun silmään mutta onhan sillä hyvä fysiikka, eihän siitä pääse mihinkään. Peruskolmikkoon on kuulunu vielä Nicole Nagrani mutta hän pitää jotain opiskeluvapaata eikä ole mukana. Nyt siis siihen olis jollain mustalla hevosella paikka. Voi että olis makia jos se olis meidän Anna!


Figuressa tykkään kauhiasti Nicole Wilkinsistä, se on hyvällä tapaa pehmeä nainen. Ei tokikaan lihaksiltaan mutta naisena on sellanen lähestyttävän ja miellyttävän oloinen tapaus. Hauskaahan tässä on sanoa kun arvostelee ihan kuvien perusteella.. Erin Stern voitti viime vuonna ja todella kaunis kokonaisuus. Siinä varmasti tämänkin vuoden kärkikaksikko. Muistaakseni bodybuilding.comin sivuilla missä kuvailtiin kaikki kisaajat oli Katista mainittu että hänet vois sekoittaa kuvien perusteella womens physiqueen ja onhan Katilla toki hurjasti lihaksia. Mutta josko nyt kuitenkin figuren porukkaa enemmän.


Paha vaan että ainakaan bodybuilding.comista ei näe karsintoja vaan siellä näkyy vasta finaalit ja ne alkaa joskus aamuyöllä. En niin sissi taida olla että jaksan herätä, mutta heti kun herään niin pitää tulokset tutkailla.

Mutta sinnikkäimmät voi tiirailla kisoja osoitteessa http://streaming.bodybuilding.com/2013-olympia-webcast/ Peukut pystyyn Annalle ja Katille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti