Perhe edellä puuhun

Mulla on tosiaan 6- ja 8- vuotiaat tytöt ja toki aviomieskin mutta se onneton on vuorotöissä. Sillä on joka toinen viikko iltavuoroa ja joka toinen aamuvuoroa. Kun on iltavuoro, oon sillon lasten kanssa keskenään. Raskaita viikkoja kun lapset ikävöi isäänsä ja päin vastoin. Minä sentään näen Hra R:ää iltaisin jos vaan suinkin jaksan valvoa siihen saakka kun tulee töistä (~23:15). Meen töihin seiskaksi eli herätys on varhain ennen kuutta ja en joka ilta jaksa valvoa vaikka haluaisinkin.

Jutun juoni tässä nyt oli se että näin kun Hra R on iltavuorossa, mun pitää hommata lapsenvahti salireissulle tai sitten ottaa tytöt mukaan. Sali missä käydään on yksityinen sali, missä ei ole lapsiparkkia tms. eli lapset kirmailee siellä reenaajien joukossa. Täytyy vaan valita sellainen aika ettei salilla ole juurikaan reenaajia eli siinä neljän ja viiden välissä niin voidaan ihan hyvin olla lasten kanssa pian keskenään ilman muita. Sali on iso meidän kylän mittakaavassa ja siellä mahtuu olemaan väljemmin. Ja onneksi ovat oppineet ajan saatossa ettei varsinaisiin salilaitteisiin saa koskea omin päin ja tietävät olla ei puolella salia missä reenaajat on. Aina ei mene kuten Strömsössä vaan menee tappeluksi ja sillon jos ei sana kuulu niin lähdetään pois toisia häiritsemästä.

Salin seinälle vois laittaa tällasen ohjeen oikein hyvin.
 
Kerrattain kun pääsin salille tyttöjen kans niin oltiinkohan ehditty olla vartin että just kunnolla sain lämmöt ja reenin alkuun niin jo lähdettiin tulikiven katkuisia sanoja tupisten pois. Tuli sen verta paljon tinkaa ja kätinää tytöillä keskenään ja oli muita reenaajia niin en oikeasti kehdannut jäädä, hävettihän se tinka ja mökä jo itteänikin. Ei siinä auttanut muu kuin karjaista että lapset autoon ja justiin ja kurvata kotiin. Kyllä otti päähän, voi että otti päähän. Mutta minkäs teet, ei siinä viitsi toisia laittaa kärsimään tappelevista ja kurittomista lapsista, tiedä vaikka ovat tulleet salille samanmoista karkuun ja hermoja lepuuttamaan.
           
Oli jo eilen puhetta että vanhempi ainakin haluaisi kaverilleen tuohon vähän matkan päähän leikkimään ja aattelin tilaisuuteni koittaneen että lapsenlikka on siinä. No ei muuta kun äidille sinne kaverille soittamaan että mites olis leikkihommat ja kyllähän se passas mutta ei siellä heillä kun siellä oli sairaana toinen lapsista. Että tänne pitäis tulla jos haluaa leikkiä. Ei sitten ollu sydäntä sanoa lapselle ettei leikit onnistukaan kun äidin pitää mennä salille eikä kaverille voi mennä. Kaveri tuli sitten meille ja siinäpä mun reeniaukko sitten menikin. No, käyn huomenna sitten.

Tänään on ollut pikkasen tukkoinen olo. Etenkin aamusella. Ja nyt on pää kipeänä. Oon ottanu C-vitamiinin heti aamusta ja vois varmaan glutamiinia ottaa kans. Normisti otan glutamiinia vaan palautusjuomassa mutta kyllähän sitä vois ottaa näin välipäivinäkin. Toivottavasti ei tule kipeäksi, ei nyt huvittais ollenkaan. Eli kaikki tsemppi siihen että terveenä pysytään!

Vanhan tiimin Tiina on valittu PM-joukkueeseen Tallinnaan 19.10! Tosi hieno juttu :) Tiina voitti kultaa Athletic Fitnessissa nyt Expossa. Tiinan kisarapsaa löytyy blogista tiinantreenit.blogspot.fi.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti