Epäluuloinen supefoodien kokeilija

Itse oon luonteeltani kohtuullisen epäluuloinen ihminen ja voisko sanoa hitaasti lämpeävä uusille asioille. Esimerkiksi kun tuli leggarit (etenkin farkkuleggarit), nauroin kipeänä ajatukselle että oikeasti laittaisin sellaiset jalkaan. Tällainen kalkkunanjalka näyttäis kamalalta! Mutta niinpä vaan on mun kaappi täynnä leggareita ja nimenomaan niitä farkkuleggareita. Haaremihousuihin oon vakuutellu etten niihin koske, en edes huvikseni sovita pukukopissa ja se on pitäny. Onneksi.

Mutta ne superfoodit. Kun kaiken päiväisiä yrttejä alkoi tupsahtelemaan joka lehtien palstoille aattelin että höpö höpö ja huuhaata. Ja että siinä taas on elämäntapaintiaanien touhua, ei oo mun juttu. Vaan niinpä vaan minäkin aloin lämpenemään ajatukselle kerrattain luontaistuotekaupassa käydessä. Nappasin mukaan Cocovin esitteen ja selasinkin sitä useampaan otteeseen. Ja niinpähän vaan perjantaina kävin ostamassa omat ensimmäiset tuotteet. Ostin raakakaakaota, kaakaonibsejä ja ashwadangaa. Ostin nämä smoothieta varten jota kokeilinkin heti lauantaina aamusella. Laitoin smoothieen just raakakaakaota, kaakaonibsejä, hunajaa, minttusuklaaproteiinia, kanelia, mustikoita ja vettä. Tuli vielä kookosöljyä kans ja se ashwadanga tuli myös, laitoin tosin jonkun puoli teelusikallista kun en oikein tiennyt mitä se tekee vai tekeekö mitään. No en tiedä siitä näin yhden käyttökerran jälkeen mutta maha toimi ainakin melkoisen huolella.



Oikein hyvää tuli vaikka laitoin vettä taas vaihteeksi aivan liikaa. Oon unohtanut ostaa jääpalapusseja että sais laittaa smoothien sekaan muutaman palan sekoittumaan jäärouheeksi. Se varmasti olis ollu melko makia juttu. Ja hunajaa makeuttamaan enemmän kuin se vajaa ruokalusikallinen. Tai sitten vois ropsaista tilkan steviaa. Onneton en hoksannut ottaa kuvaa itse smoothiesta, tuota tuun tekemään taatusti toistekin niin korjataan tilanne sitten.

Salilla en ole käynyt tälle viikonlopulle kertaakaan, eli tämän viikon käynnit jäi kahteen. Jotenkin tuli sellainen tunne että kaipaan lepoa ja sitä ei ole ollutkaan aikoihin. En ole pitänyt tietoista kevennettyä viikkoa tai väliviikkoa aikoihin, varmaan en valehtele paljoakaan jos sanon että viime vuoden kesälomalla elokuussa oli 2 viikkoa reenivapaata. Muuten on vedetty täysiä. Paitsi toki se alkuvuoden flunssa aiheutti vajaan viikon tauon.



On ollut kyllä sellainen olo että jotain puuttuu ja ehkä vähän levotonkin kun on liikunta jäänyt vähiin. Mutta varmasti lepo tekee hyvää. Vaikkakin edes se pari päivää. Mut huomenna tai viimeistään tiistaina jatkuu normiarki kovien reenien merkeissä!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti