Tulevaisuuden kisa- ja työsuunnitelmia

Olen jo pitkään miettiny omaa elämää mitä tästä haluan ja kisojen jälkeen ajatukset oikeastaan voimistui entisestään. Että sinänsä sitä itsensä löytämistä sitten tuli mullakin mukaan vaikka niin tupisin kun muista blogeista luin toisten olevan liki henkistymisen kynnyksellä dieetin lomassa ja tekevän suurinta tutkimusmatkaa itseensä ikinä. En oikein siinä välissä ymmärtäny mistä kummasta puhuvat, en tiedä olenko jotenkin paatunut dieettaja kun en hoksannut tuollaisia silloin. En suinkaan tarkoita pahalla sanoa itsetutkiskelussa itsensä löytäneille, pikemminkin päin vastoin. Kyllä se on tärkeä tietää minkälainen ihminen itse oikeasti on. Kun en itse taida vielä ihan täysin tietää, se täytyy selvittää ja mielellään ensitilassa.

Jokatapauksessa olen jonkinlaista mietiskelyä tehnyt ja koittanut saada tolkkua omasta tulevaisuudesta ja mitä siltä oikeasti haluan. Nykyinen työ on leipätyötä sinänsä, sitä teen että saan siitä palkkaa. Aamulla menen ja iltapäivästä lähden kotiin ja käteen ei jää juurikaan muuta kuin väsymys. Ei kiva. Ja toisekseen ala millä työskentelen on kovin heiluvaa ja epävarmuus omasta työpaikasta on pinnalla jatkuvasti. Sen itsestäni tiedän etten toimi epävarmuuksien kanssa kovinkaan häävisti niin yhtälö on aika huono kun nykyinen työ on juuri sitä joka päivä.

Olen selannut mol.fi:tä ja monster.fi:tä uuden työpaikan toivossa mutta helpommin sanottu kuin tehty löytää sieltä se uus unelmaduuni. Hakijoita on paikkaan kun paikkaan satoja jos ei tuhansia. Että erotupa siinä joukosta. No jos ei työmarkkinat aukea nykyisellä cv:llä niin sitten pitää joko katsoa hakeeko aivan vääriin duuneihin tai sitten pitää päivittää cv:tä. Ja sen tien oon nyt valinnu että lähden opiskelemaan jotain ihan muuta kuin nyt. Olen siis koulutukseltani tradenomi taloudesta ja tietotekniikasta eli ei kiitos "insinöörihommille". Alaa en aivan täysin ole lyöny lukkoon mutta mikäs muukaan se kiinnostaa kuin urheilu ja terveys. Eli jotain siihen liittyvää varmastikin.

Urheilupuolen tavoitteita oon myös miettiny että mitäs nyt alkais tavoittelemaan. Tuntuu että jotain konkreettista kaipaisin. Tätä asiaa oo miettiny siltä kantilta että en sulje mitään pois(paitsi womens physiquen, ehkä fysiikkamielessä tähtitieteellisen kaukainen ajatus). Oon nyt ajatellu siten että kuntoa kehitetään siihen malliin että olisin kisaamaan menossa, sanotaanko vaikka syksyllä 2014 tai keväällä 2015. Kauhian kaukaiselta tuntuu tuo 2015 mutta loppusilleen se on tosi lyhyt aika ku aattelee että dietti on sen 4 kk tai vähän reilu niin eihän siihen jää tehokasta muokkaus- ja rakennusaikaa muutama hullu kuukausi jos syksyä 2014 aattelis. Eli sinänsä kevät 2015 vois olla realistisempi. Kuitenkin kuntoa pitää kehittää reilusti että on oikeasti tuomareille näytettävää niin että niillä tippuu silmät päästä ja leuat osuu pöytään. Mutta kuten mainitsin heti kappaleen alussa että en sulje mitään pois niin en sulje sitäkään vaihtoehtoa että laittaisin kisakengät narikkaan.. Mutta jos reenaa ja ennen kaikkea syö siihen malliin että päätöksen voi tehdä myöhemminkin niin pääsee tässä hetkessä vähemmällä jappasulla. Raakastihan sitä sanotaan miksi tehdä jotain nyt ku sen voi tehdä huomennakin ;)

Kirjoittelen tärä iPadilla enkä osaa tällä lisätä kuvia, liekö onnistuukaan. Siksi näin ankean ja tylsännäköinen juttu. Pahoittelut ja korjataa tilanne seuraavassa julkaisussa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti